تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
کد خبر : 60812

آرایش معاملاتی بورس کالا با رشد ابزارهای نوین مالی تغییر کرده است/ افزایش چشمگیر معاملات اوراق بهادار مبتنی بر کالا

سیدجواد جهرمی، مدیرعامل بورس کالای ایران در هجدهمین قسمت از برنامه کلینیک بورس با تشریح عملکرد این بازار در حوزه ابزارهای نوین مالی، از تغییر آرایش معاملاتی در بورس کالا خبر داد. به گزارش کالاخبر به نقل از سنا، مدیرعامل بورس کالا گفت: بر اساس آمارهای ارائه شده، سهم معاملات اوراق بهادار مبتنی بر کالا

سیدجواد جهرمی، مدیرعامل بورس کالای ایران در هجدهمین قسمت از برنامه کلینیک بورس با تشریح عملکرد این بازار در حوزه ابزارهای نوین مالی، از تغییر آرایش معاملاتی در بورس کالا خبر داد.

به گزارش کالاخبر به نقل از سنا، مدیرعامل بورس کالا گفت: بر اساس آمارهای ارائه شده، سهم معاملات اوراق بهادار مبتنی بر کالا که در سال ۱۴۰۱ تنها ۹ درصد از کل ارزش معاملات را شامل می‌شد، با جهشی قابل‌توجه به ۴۶ درصد در سال گذشته رسیده و در دو ماهه نخست سال جاری، این رقم به ۵۴ درصد افزایش یافته است.

جهرمی این روند صعودی را نه اتفاقی، بلکه حاصل اجرای سیاست‌های راهبردی و اصلاحات ساختاری در بورس کالا دانست.

به گفته او، تنوع‌بخشی به درآمدهای بورس کالا، توسعه ابزارهای مالی متناسب با نیازهای متنوع سرمایه‌گذاران و گسترش دایره مشارکت‌کنندگان، از ستون‌های اصلی این رشد پایدار بوده است.

مدیرعامل بورس کالا تأکید کرد: استراتژی ما ایجاد ابزارهای مختلف برای هر تیپ از سرمایه‌گذاران است تا بازار بتواند بر مدار ظرفیت‌های واقعی خود، مسیر توسعه و تعمیق را طی کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.