تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴
کد خبر : 59867

بازدید رئیس سازمان بورس از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جنگ استان اصفهان

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از  برخی واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده از جنگ در استان اصفهان بازدید کرد. به گزارش کالاخبر به نقل از سنا،حجت‌اله صیدی در سفر به استان اصفهان که به نمایندگی از وزیر امور اقتصادی و دارایی صورت گرفت، با صاحبان برخی شرکت‌های تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده دیدار کرد و

مدیرعامل

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از  برخی واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده از جنگ در استان اصفهان بازدید کرد.

به گزارش کالاخبر به نقل از سنا،حجت‌اله صیدی در سفر به استان اصفهان که به نمایندگی از وزیر امور اقتصادی و دارایی صورت گرفت، با صاحبان برخی شرکت‌های تولیدی و صنعتی آسیب‌دیده دیدار کرد و در جریان مسائل مربوط به بازسازی و نوسازی این واحدها قرار گرفت.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در این بازدیدها با بیان اینکه همه باید برای بازسازی و نوسازی‌ها دست به دست دهیم تا از تولید و اشتغال کشور صیانت کنیم، اظهار امیدواری کرد با پیگیری‌هایی که انجام خواهد شد، دغدغه‌های صاحبان این صنایع در خصوص تأمین مالی بنگاه‌های آسیب‌دیده، مسائل مالیاتی، گمرکی، بانکی و… هرچه زودتر برطرف شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.