تاریخ انتشار : شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
کد خبر : 56389

رضا مجیدی سرپرست بانک گردشگری شد

  با تصویب هیات مدیره بانک گردشگری در تاریخ ۱ مهر ۱۴۰۴، رضا مجیدی به سمت سرپرست این بانک منصوب شد. به گزارش  روابط عمومی بانک گردشگری، در جلسه مورخ ۱ مهرماه ۱۴۰۴ هیأت‌مدیره بانک گردشگری، رضا مجیدی که پیش از این به عنوان قائم‌مقام مدیرعامل بانک فعالیت می‌کرد، با نظر اعضای هیأت‌مدیره به سمت

 

با تصویب هیات مدیره بانک گردشگری در تاریخ ۱ مهر ۱۴۰۴، رضا مجیدی به سمت سرپرست این بانک منصوب شد.

به گزارش  روابط عمومی بانک گردشگری، در جلسه مورخ ۱ مهرماه ۱۴۰۴ هیأت‌مدیره بانک گردشگری، رضا مجیدی که پیش از این به عنوان قائم‌مقام مدیرعامل بانک فعالیت می‌کرد، با نظر اعضای هیأت‌مدیره به سمت سرپرست بانک گردشگری منصوب شد.

رضا مجیدی دارای سوابق مدیریتی و اجرایی گسترده در شبکه بانکی کشور است و پیش از این در حوزه‌های مختلف تخصصی از جمله مدیریت منابع، توسعه کسب‌وکار و راهبری عملیات بانکی، کارنامه موفقی از خود به جای گذاشته است. وی همچنین طی دوران تصدی قائم‌مقامی مدیرعامل بانک گردشگری نقش مؤثری در پیشبرد اهداف راهبردی بانک ایفا کرده است.

هیأت‌مدیره بانک گردشگری در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های ارزنده محمدرضا فهمی در طول حدود چهار سال مدیریت وی، بر دستاوردهای مهم این دوره تأکید و ابراز امیدواری کرد که با تداوم برنامه‌های توسعه‌ای و رویکردهای نوین مدیریتی، روند ارتقای جایگاه بانک در نظام بانکی کشور با شتاب بیشتری ادامه یابد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.