تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
کد خبر : 54342

در راستای همدلی و همراهی با هموطنان صورت گرفت:

بخشودگی جرائم دیرکرد اقساط تسهیلات مشتریان بانک مسکن تا پایان تیرماه

با توجه به پیگیری های مکرر مشتریان و نظر به اعلام قبلی بانک مسکن در خصوص بخشیدگی جرائم مشتریان؛ روابط عمومی این بانک اعلام کرد: به منظور همدلی و همراهی با هموطنان و حمایت از آنها در شرایط معیشتی حال حاضر، جریمه دیرکرد اقساط تسهیلات مشتریان تا پایان تیرماه سال جاری بخشیده می شود. به

بخشودگی جرائم دیرکرد اقساط تسهیلات مشتریان بانک مسکن تا پایان تیرماه
با توجه به پیگیری های مکرر مشتریان و نظر به اعلام قبلی بانک مسکن در خصوص بخشیدگی جرائم مشتریان؛ روابط عمومی این بانک اعلام کرد: به منظور همدلی و همراهی با هموطنان و حمایت از آنها در شرایط معیشتی حال حاضر، جریمه دیرکرد اقساط تسهیلات مشتریان تا پایان تیرماه سال جاری بخشیده می شود.

به گزارش  پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ چنانچه مشتریان بانک مسکن در پرداخت اقساط تسهیلات خود تاخیر داشته باشند؛جرائم آنها تا پایان تیرماه بخشیده می شود.

روابط عمومی بانک مسکن اعلام کرد: بانک مسکن نیز در کنار این نهادها؛سعی دارد امکاناتی فراهم آورد تا علاوه بر ایفای نقش حمایتی خود، شرایط را برای بازپرداخت منصفانه تسهیلات مشتریان گرامی تسهیل کند و نقش بسزایی در ایجاد و حفظ آرامش در مشتریان بویژه در شرایط پس از جنگ تجملی داشته باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.