تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
کد خبر : 53320

مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد

با عنایت به حادثه بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و نظر به موافقت شورای فروش اموال منقول سازمان جمع آوری وفروش اموال تملیکی، مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ تا ساعت ۲۴ تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه تمدید شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری وفروش اموال تملیکی، با عنایت به حادثه بندر شهید رجایی

مهلت شرکت در مزایده 621 اموال تملیکی تمدید شد

با عنایت به حادثه بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و نظر به موافقت شورای فروش اموال منقول سازمان جمع آوری وفروش اموال تملیکی، مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ تا ساعت ۲۴ تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری وفروش اموال تملیکی، با عنایت به حادثه بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و نظر به موافقت شورای فروش اموال منقول، مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ تا ساعت ۲۴ تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه تمدید شد.

پیش از این مهلت شرکت در مزایده تا ۱۷ اردیبهشت ماه بود.

بر اساس این گزارش، تاریخ رمزگشایی و اعلام برندگان ۲۷ اردیبهشت ماه خواهد بود.

شرکت کنندگان درمزایده میبایست جهت ثبت نام و دریافت گواهی امضاء الکترونیک( توکن)به دفاتر ثبت اسنادرسمی درسراسر کشور مراجعه نمایند.

بـرگزاری مزایـده صرفاً از طریق سامانه مـزایده الکترونیک دولت به آدرس فوق بوده و ارائـه پیشنـهاد قیمت نـیز از ایـن طـریق انـجام می پذیرد، لذا کلیه شرکت کنندگان درمزایده می توانند از تاریخ فوق الذکربه نشانیeauc.setadiran.irمراجعه و با استفاده از امضاء الکترونیک،نسبت به ثبت پیشنهاد اقدام نمایند.

داشتن کد ملی برای اشخاص حقیقی و کد اقتصادی برای اشخاص حقوقی بهمراه شماره حساب قابل استفاده از طریق اینترنت جهت متقاضیان شرکت در مزایده الزامی است.

بازدید از کالاهای مطرح شده، در تمامی ایام هفته از ساعت ۰۸ الی ۱۴  امکانپذیر خواهد بود.

پیشنهاد می گردد باتوجه به تنوع کالاهای مطرح در مزایده، قبل از ارائه پیشنهاد از کالای مورد نظر بازدید بعمل آید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.