🔻در راستای کمپین سه شنبه های بیدود انجام شد؛ 🔹احداث۱۴ کیلومتر مسیر دوچرخه در منطقه۱۵
🔸۱۴ کیلومتر مسیر دوچرخه در راستای تحقق شعار«سه شنبه بیدود» در منطقه ۱۵ احداث شد. 🔹به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، مسعود لواف زاده معاون حمل و ترافیک منطقه با اعلام این خبر گفت: توسعه مسیرهای ویژه دوچرخه سواری به منظور ارتقای فرهنگ دوچرخه سواری در بین شهروندان، حفظ محیط زیست وکاهش آلودگی
🔸۱۴ کیلومتر مسیر دوچرخه در راستای تحقق شعار«سه شنبه بیدود» در منطقه ۱۵ احداث شد.
🔹به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، مسعود لواف زاده معاون حمل و ترافیک منطقه با اعلام این خبر گفت: توسعه مسیرهای ویژه دوچرخه سواری به منظور ارتقای فرهنگ دوچرخه سواری در بین شهروندان، حفظ محیط زیست وکاهش آلودگی و ترافیک از سال گذشته در این منطقه آغاز شده است.
🔸او ادامه داد: به همین منظور در بوستان های آزادگان، پردیس بانوان، بوستان ترافیک، کوهسار و فرهنگسرای خاوران مسیر دوچرخه سواری احداث شد.
🔹لواف زاده اضافه کرد: در مجموع ۱۷ خانه دوچرخه با ظرفیت ۳۰۰ دستگاه دوچرخه در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و کاهش آلودگی هوا در محله ها راه اندازی شده است.
🔸معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه افزود: این ایستگاه ها در محوطه شهرداری منطقه ۱۵، فرهنگسرای خاوران، بوستانهای، آزادگان، آموزش ترافیک وپردیس بانوان، خلیح فارس) قرار دارد.
🔹به گفته او، یک دستگاه کانکس با ۲۰ دستگاه دوچرخه به همراه کلاه ایمنی در محوطه دانشگاه فنی و حرفه ای ولی عصر(عج) نصب شد تا دانشجویان این دانشکده بتوانند از دوچرخه برای رفت و آمد در محله های عمومی استفاده کنند.
🔸لواف زاده اضافه کرد: دوره های آموزش رفتار ترافیکی و دوچرخه سواری نیز در سه سطح از مقدماتی تا پیشرفته تحت تعلیم مربی فدراسیون در بوستان ترافیک برای دانشجویان برپا شده است.
✅ @khabarr15
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0