تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
کد خبر : 47780

حضور منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در کیش اینوکس ۲۰۲۴

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با حضور در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ علاوه بر نمایش توانمندی‌ها آماده میزبانی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی خواهد بود. به گزارش  روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، صبح امروز شانزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور (KISHINVEX 2024) در محل

حضور منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در کیش اینوکس ۲۰۲۴
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با حضور در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ علاوه بر نمایش توانمندی‌ها آماده میزبانی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی خواهد بود.

به گزارش  روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، صبح امروز شانزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور (KISHINVEX 2024) در محل مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش آغاز به کار کرد و منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با حضوری فعال ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، توان صادراتی و دستاوردهای خود را به نمایش خواهد گذاشت.
گفتنی است رویداد کیش اینوکس در طول سال‌های برگزاری با برخورداری از حمایت و مشارکت گسترده وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها و فعالان اقتصادی بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین مشارکت کنندگان بین‌المللی و با حضور نخبگان اقتصادی کشور به محلی جهت ارائه تصویری کامل از قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و شرایط کلان اقتصاد کشور، تقارن و تبادل اطلاعات فعالان اقتصادی داخلی و بین‌المللی و برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات روز اقتصادی در ابعاد کشوری و جهانی تبدیل شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.