تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
کد خبر : 47185

بررسی و رفع مسائل زیست محیطی مگاپروژه ریلی غرب کشور

طرح احداث راه‌آهن تبریز – منطقه آزاد ماکو و اتصال آن به گارس ترکیه که با هدف اتصال ریلی کریدور شرق به غرب در آستانه عملیاتی شدن است، با تلاش های مسئولین و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، اکنون با بررسی الزامات زیست محیطی و واریانت های مربوط به منطقه حفاظت شده مراکان آماده آغاز

بررسی و رفع مسائل زیست محیطی مگاپروژه ریلی غرب کشور
طرح احداث راه‌آهن تبریز – منطقه آزاد ماکو و اتصال آن به گارس ترکیه که با هدف اتصال ریلی کریدور شرق به غرب در آستانه عملیاتی شدن است، با تلاش های مسئولین و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، اکنون با بررسی الزامات زیست محیطی و واریانت های مربوط به منطقه حفاظت شده مراکان آماده آغاز عملیات اجرایی می شود.

حسین گروسی درجلسه ای که در حاشیه بازدید میدانی مشاوران طرح راه آهن تبریز – چشمه ثریا، مدیرکل تاسیسات زیربنایی شرکت راه آهن و سازمان محیط زیست از مسیر ریلی برگزار شد گفت: احداث این خط ریلی نقش مهمی در حمل و نقل مسافر و کالا همچنین توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه به ترکیه و اروپا دارد.

وی افزود: این طرح یکی از مهمترین طرح‌های زیربنایی است که پس از سال‌ها انتظار به عنوان یکی از چهار پروژه اولویت دار کشور مصوب شد گفت: انتخاب مسیر تبریز- مرند- مراکان- یولاگلدی – چشمه ثریا به طول ۲۲۰ کیلومتر به عنوان گزینه برتر اتصال به خط ریلی ترکیه به منظور افزایش ظرفیت ترانزیتی در محدوده شمال شرق ترکیه و ایجاد فرصت ترانزیتی در محدوده نقطه مرزی شمال غرب ایران (مرز چشمه ثریا) برای اتصال به خط راه آهن جدید در ترکیه و راه آهن کشور‌های قفقاز انجام گرفته است.
گروسی با اشاره به اینکه محیط زیست برای ما بسیار مهم است و قطعا ملزومات زیست محیطی در احداث خط ریلی در نظرگرفته می شود، افزود: با اجرای این خط ریلی به طول ۲۰۰ کیلومتر، قطعا عامل اصلی توسعه لجستیک و رونق اقتصادی منطقه و کشور خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.