انتشار نخستین محتوای چندرسانه ای در زمینه فرهنگ سازی امنیت اطلاعات در بانک ملت
انتشار نخستین محتوای چندرسانه ای در زمینه فرهنگ سازی امنیت اطلاعات در بانک ملت مجموعه محتواهای چندرسانه ای در زمینه امنیت اطلاعات و با موضوع مهندسی اجتماعی، با همکاری ادارات کل امنیت اطلاعات و دفتر مدیریت وروابط عمومی تولید و منتشر شد. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این برای نخستین بار در بانک ملت
انتشار نخستین محتوای چندرسانه ای در زمینه فرهنگ سازی امنیت اطلاعات در بانک ملت
مجموعه محتواهای چندرسانه ای در زمینه امنیت اطلاعات و با موضوع مهندسی اجتماعی، با همکاری ادارات کل امنیت اطلاعات و دفتر مدیریت وروابط عمومی تولید و منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این برای نخستین بار در بانک ملت است که محتوای آموزشی و فرهنگ سازی در حوزه امنیت اطلاعات در قالب موشن گرافیک و به صورت چندرسانه ای تولید می شود.
براساس این گزارش، این محتوای ویدیویی در ۵ قسمت طراحی و تولید شده که طی روزهای آتی و به تدریج در رسانه های داخلی و بیرونی بانک ملت برای بهره برداری کارکنان، مشتریان و سایر کاربران فضای مجازی و مخاطبان منتشر می شود.
کانال های رسمی بانک ملت در آپارات و روبیکا و سایت اینترنتی و اینترانت بانک، فضاهای اصلی انتشار این ویدیوها خواهد بود.
کانال های رسمی بانک ملت در آپارات و روبیکا و سایت اینترنتی و اینترانت بانک، فضاهای اصلی انتشار این ویدیوها خواهد بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0