تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
کد خبر : 39365

رشد فروش ۳۵درصدی چادرملو در ۹ ماهه امسال

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۲ از فروش محصولات خود حدود ۴۲۰ هزار میلیارد ریال درآمد کسب نمود که ۴۴ هزار میلیارد ریال آن در آذر ماه محقق شده است.   به گزارش شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، از کل درآمد شناسایی شده در ۹ ماهه امسال ۲۹ هزار

رشد فروش ۳۵درصدی چادرملو در ۹ ماهه امسال

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۲ از فروش محصولات خود حدود ۴۲۰ هزار میلیارد ریال درآمد کسب نمود که ۴۴ هزار میلیارد ریال آن در آذر ماه محقق شده است.

 

به گزارش شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، از کل درآمد شناسایی شده در ۹ ماهه امسال ۲۹ هزار میلیارد ریال آن مربوط به فروش صادراتی بوده است. این میزان فروش محصولات زنجیره فولادی چادرملو در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ از ۳۵ درصد رشد برخوردار بوده است .
گفتنی است طی ۹ ماهه امسال، چادرملو بالغ بر ۱۳ میلیون و ۳۲۲ هزار تن انواع محصول در زنجیره فولاد تولید کرده است که در این میان با تولید ۳ میلیون و ۱۱ هزارتن گندله و ۱ میلیون و ۳۴۸ هزارتن آهن اسفنجی رکورد تولید مدت مشابه سال گذشته نیز شکسته شده است .

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.