تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۷
کد خبر : 34450

برگزاری مانور سطح یک شرایط اضطراری در پتروشیمی پردیس

اولین مانور دوره ای سطح یک شرایط اضطراری پتروشیمی پردیس در سال ۱۴۰۲ به منظور نیل به اهداف از پیش تعیین شده برگزار شد.  مانور امداد و نجات در شرایط انتشار گاز آمونیاک، به صورت ترکیبی و همزمان در واحد های اوره و آمونیاک فاز یک پتروشیمی پردیس برگزار گردید. این مانور به منظور بهبود

برگزاری مانور سطح یک شرایط اضطراری در پتروشیمی پردیس
اولین مانور دوره ای سطح یک شرایط اضطراری پتروشیمی پردیس در سال ۱۴۰۲ به منظور نیل به اهداف از پیش تعیین شده برگزار شد.

 مانور امداد و نجات در شرایط انتشار گاز آمونیاک، به صورت ترکیبی و همزمان در واحد های اوره و آمونیاک فاز یک پتروشیمی پردیس برگزار گردید.
این مانور به منظور بهبود عملکرد و کارایی در ساختار مدیریت رویداد های اضطراری و حوادث پیش آمده، با همکاری و هماهنگی بین عناصر مختلف به اجرا درآمد.
تدبیر فرماندهی، مدیریت منابع، انجام عملیات ترکیبی، تعیین اولویت ها و استفاده از ارزیابان خارجی از نقاط قوت این مانور در مواجهه با شرایط اضطراری بود.
در پایان این مانور نشست ارزیابی تیم های شرکت کننده به منظور بررسی نقاط قوت، فرصت های بهبود و ارایه پیشنهادات برگزار گردید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.