در مراسمی با حضور حسن نشانزاده مقدم معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، رشید قانعی مدیرعامل پترول و مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام این طرح به بهرهبرداری رسید.
سیدغلامحسن گرشاسبی در این مراسم اظهار داشت: اولین و پیشرفتهترین واحد تصفیهخانه پساب شیمیایی کشور به همت متخصصان داخلی و در راستای حفظ محیط زیست، احترام به حقوق شهروندان و بازیابی ۱۰۰ درصد پساب تولیدی ناشی از فرآیندها و استفاده مجدد در شرکت پتروشیمی ایلام راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه این پروژه از اول شهریور ۱۳۹۹ با ظرفیت ۳۵ و نیم متر مکعب بر ساعت آغاز شد، افزود: برای اجرای این طرح ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار یورو سرمایهگذاری شده است.
مدیرعامل پتروشیمی ایلام، به بحران کم آبی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: با اجرای پروژه فوق پیشرفته و دانش بنیان پروژه تخلیه مایع صفر (Zero-Liquid Discharge) یا به اختصار ZLD خروجی پساب شرکت پتروشیمی ایلام به صفر میرسد.
گرشاسبی خاطر نشان کرد: این پروژه یک روش ابداعی و جدید به منظور بازیافت حداکثری پسابهای املاح بالای باقی مانده از آب شیرینکنهای متداول با راندمان بسیار بالا است.
پیشرفتهترین طرح تصفیه پساب شیمیایی کشور در پتروشیمی ایلام به بهرهبرداری رسید
پروژه ساماندهی پساب فوق شور مجتمع پتروشیمی ایلام با استفاده از سیستم «ZLD» برای نخستین بار در ایران افتتاح شد. در مراسمی با حضور حسن نشانزاده مقدم معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، رشید قانعی مدیرعامل پترول و مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام این طرح به بهرهبرداری رسید. سیدغلامحسن
پروژه ساماندهی پساب فوق شور مجتمع پتروشیمی ایلام با استفاده از سیستم «ZLD» برای نخستین بار در ایران افتتاح شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0