تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵
کد خبر : 2922

💢معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: توسعه چشمگیر شبکه تعاونی های روستایی در طی سال های (۹۸-۹۷ )

✅به گزارش پات، دکتر حسین شیرزاد درباره توسعه چشمگیر شبکه تعاونی های روستایی در طی سال های ۹۷ تا ۹۸ گفت: در راستای اجرای قوانین و مقررات بالادستی، موضوع ماده ۳ اساسنامه سازمان مرکزی تعاون روستایی و فصل سوم قانون شرکت های تعاون روستایی مصوبه ۱۳۵۰ برای توسعه شبکه تعاونی ها و تشکل های روستایی

✅به گزارش پات، دکتر حسین شیرزاد درباره توسعه چشمگیر شبکه تعاونی های روستایی در طی سال های ۹۷ تا ۹۸ گفت: در راستای اجرای قوانین و مقررات بالادستی، موضوع ماده ۳ اساسنامه سازمان مرکزی تعاون روستایی و فصل سوم قانون شرکت های تعاون روستایی مصوبه ۱۳۵۰ برای توسعه شبکه تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی، موضوع ساماندهی تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی متناسب با سیاست‌ها و برنامه های جاری وزارت جهاد کشاورزی و معاونت های تخصصی در راستای توسعه کمی و کیفی خدمات و زنجیره تولید محصولات کشاورزی، طی سال های ۹۷ و ۹۸ در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

⬅️وی افزود: براین اساس با تشکیل کارگروه های مشترک با معاونت ها و دفاتر تخصصی وزارت متبوع و با زمینه یابی و زمینه سازی در سطح استان ها و برنامه ریزی در این زمینه پیگیری جامعی صورت گرفته است که ماحصل آن تشکیل بیش از ۵۷۸ شرکت تعاونی و اتحادیه تخصصی جدید و تعداد ۹۸ تعاونی و اتحادیه تخصصی در شرف برنامه ریزی و تشکیل و همچنین ساماندهی ۳۶ نهاد و انجمن محصولی مردم نهاد در حوزه نظام صنفی کارهای کشاورزی و ۷ نهاد در شرف تاسیس در سطح ملی، استانی و روستایی، ساماندهی است.

⬅️به گفته رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با توجه به اینکه وجود شبکه تعاونی ها و تشکل ها در بخش روستایی و کشاورزی می تواند موجب تسهیل و تسریع اعمال سیاست های وزارت جهاد کشاورزی می گردد ، باید سهم بیشتری در سیاست گذاری، تصمیم سازی و واگذاری تصدی های غیر ضرور به تشکل های مردم نهاد سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور تخصیص یابد.

@taavon_roostaiee

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.