تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۸
کد خبر : 1001

۶ پالایشگاه مجتمع گازی پارس جنوبی ضدعفونی شد

به گزارش فرینا، ۶ پالایشگاه مجتمع گازی پارس جنوبی مشتمل بر پالایشگاه‌های اول، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم با حضور تیم‌های آتش‌نشانی به‌منظور مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا ضدعفونی و گندزدایی شده است و گندزدایی سایر پالایشگاه‌ها نیز در دستور کار قرار دارد. در عملیات اخیر ضدعفونی و گندزدایی در پالایشگاه‌های اول، پنجم

به گزارش فرینا، ۶ پالایشگاه مجتمع گازی پارس جنوبی مشتمل بر پالایشگاه‌های اول، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم با حضور تیم‌های آتش‌نشانی به‌منظور مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا ضدعفونی و گندزدایی شده است و گندزدایی سایر پالایشگاه‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

در عملیات اخیر ضدعفونی و گندزدایی در پالایشگاه‌های اول، پنجم و هفتم، با استفاده از ۶ لیتر آب ژاول و هزار و ۲۲۰ لیتر آب، ۱۶ هزار و ۷۰۰ مترمربع از فضا و اماکن این سه پالایشگاه ضدعفونی و گندزدایی شد. در مجموع نیز تاکنون ۳۵ هزار مترمربع از ساختمان‌ها و اماکن اداری پالایشگاه‌ها ضدعفونی و گندزدایی شده است.

همچنین دومین مرحله ضدعفونی اماکن عمومی شهرهای نخل تقی و عسلویه با همکاری اچ‌اس‌یی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و شهرداری عسلویه انجام شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.